VR/AR-ТЕХНОЛОГІЇ – НОВИЙ КОНТЕНТ НОВИХ МЕДІА - Балук Надія Романівна; Басій Наталія Федорівна; Бук Лариса Михайлівна; Вовчанська Ольга Михайлівна (Львівський національний університет імені Івана Франка, 2021)
У цій статті йдеться про особливості контенту нових медіа та доповнену реальність зокрема. Деталізовано основні види наповнення медіаресурсів в конвергентному вимірі, визначено потребу у застосуванні додатків та платформ веб-сайтів для інтерактивного спілкування з реципієнтами. Проаналізовано приклади використання доповненої реальності у комерційній діяльності компаній та у журналістській практиці.
VR/AR-TECHNOLOGIES – NEW CONTENT OF THE NEW MEDIA
Вісник Львівського університету. Серія Журналістика. - Випуск 49. - 2021.
Keywords: контент; доповнена реальність; VR/AR-технології; нові медіа