Професійна етика в діяльності фахівця з реклами та PR - Кузик Анжеліка Андріївна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Розглянуто теоретичні засади професійної етики в рекламі та PR на основі визначення сутності поняття професійної етики та її значення для бізнесу. Дано характеристику засад і норм професійної етики для фахівця з реклами та PR. Розглянуто практичні аспекти та визначено проблематику професійної етики рекламі та PR в сучасних умовах. Проаналізовані умови дотримання етичності в рекламі та PR у бізнес практиці. Узагальнені результати вторинних досліджень з професійної етики в рекламі та PR. Проведено дослідження про ставлення до професійної етики в діяльності фахівця з реклами і PR. Описано характеристику методики проведення опитування та проведений аналіз структури вибірки. Узагальнити дані власного соціологічного дослідження, проведеного шляхом онлайн анкетування. на цій основі сформульовані рекомендації щодо вдосконалення професійної етики фахівців з реклами та PR як необхідної складової їх професійної діяльності.
Professional ethics in the activities of an advertising and PR specialist
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною в програмою "Реклама у бізнесі" зі спеціальності 061 "Журналістика". ‒ Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025
Keywords: професійна етика; діяльність; фахівець; реклама та PR; бізнес; проблематика; дослідження