Вдосконалення комунікаційної діяльності підприємства - Гинкалюк Ярослава Ярославівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
У кваліфікаційній роботі розглянуто погляди вітчизняних та зарубіжних науковців щодо сутності комунікацій та комунікаційної діяльності підприємства, її основних складових, завдань та функцій. Проаналізовано основні елементи комунікацій підприємства. Узагальнено підходи до вибору інструментів просування для підприємства сфери ресторанних послуг. Проаналізовано середовище діяльності ресторану, зокрема особливості ведення бізнесу, основні функції та засоби комунікацій, які застосовує заклад. Виявлено основні тенденції застосування основних засобів комунікацій підприємствами сфери ресторанних послуг на різних етапах залучення клієнтів. На основі анкетного опитування відвідувачів ресторану виявлено основні параметри цільових аудиторій комунікацій підприємства, виявлено їхні оцінки основних інструментів комунікацій ресторану. Розроблено рекомендації щодо оптимізації складових стратегії комунікацій підприємства.
Improvement of the company's communication activities
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою "Реклама у бізнесі" зі спеціальності 061 "Журналістика". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023
Keywords: просування; комунікації; класичний комплекс комунікацій; синтетичні засоби комунікацій; просування ресторану