РОЛЬ МИТНИХ ОРГАНІВ І ПРОЦЕДУР МИТНОГО ОФОРМЛЕННЯ У ФОРМУВАННІ БЕЗПЕКИ НА РИНКУ ПАРФУМЕРНО-КОСМЕТИЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ - Пелик Леся Василівна; Сапожник Дмитро Іванович (Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки, 2024)
В роботі розглянуто питання ролі митних органів та здійснюваних ними під час професійної діяльності процедур митного оформлення у формуванні безпеки на ринку парфумерно-косметичної продукції. Показано, що незважаючи на мінливу геополітичну, економічну і торговельну обстановку на світовій арені, митні та правоохоронні органи перманентно повинні проводити ефективну роботу з виявлення та припинення злочинів, які можуть завдати шкоди економічній безпеці України.
THE ROLE OF CUSTOMS AUTHORITIES AND CUSTOMS CLEARANCE PROCEDURES IN FORMING SECURITY ON THE PERFUME AND COSMETICS MARKET
Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки – № 5 – 2024
Keywords: парфумерно-косметична продукція; безпека; митні органи; митне оформлення