Використання реклами і PR у виставково-ярмарковій діяльності - Щуцька Анна Олександрівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Визначено роль реклами і PR у просуванні виставково-ярмаркових заходів. Розглянуті класифікацію та особливості застосування рекламних та PR-інструментів у виставковій діяльності. Проведено дослідження сучасного стану і основних тенденції розвитку виставково-ярмаркового бізнесу в Україні. Визначені методи і канали реклами у виставковій діяльності щодо оцінки ефективності і проаналізовано особливості застосування. Здійснено аналіз використання PR-технологій у сфері виставково-ярмаркової діяльності. Проаналізовано практику виставкової реклами і PR у діяльності відомої компанії «Міжнародний виставковий центр». Досліджено використання цифрових технологій у рекламі і PR виставкових заходів МВЦ. На цій основі сформульовані рекомендації щодо підвищення ефективності реклами і PR у виставково-ярмарковій діяльності цієї компанії.
The use of advertising and PR in exhibition and fair activities
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною в програмою "Реклама у бізнесі" зі спеціальності 061 "Журналістика". ‒ Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025
Keywords: реклама; PR; виставково-ярмаркова діяльність; виставки; інструменти; цифрові технології; ефективність