Дослідження в UI/UX дизайні користувацького інтерфейсу веб-застосування - Курочкін Денис Юрійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню UI/UX дизайну веб-застосування. У сучасному цифровому світі, де значення веб-застосунків постійно зростає, користувачі мають високі вимоги до зручності, естетичності та ефективності інтерфейсів. Метою роботи є виявлення проблемних аспектів дизайну існуючого веб-застосування та розробка рекомендацій для його поліпшення з метою забезпечення задоволення користувачів та досягнення бізнесових цілей. Використовуючи методи аналізу, тестування та розробки прототипів, робота пропонує практичні підходи до поліпшення дизайну веб-застосувань, що сприятиме покращенню їхньої взаємодії з користувачами та успіху бізнесу. Обсяг звіту: 52 сторінки Кількість рисунків: 20 Кількість таблиць: 1 Кількість додатків: 1 Кількість джерел: 20
Research in UI/UX design of web application user interfaces
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023.
Keywords: UI/UX дослідження; UI/UX дизайн; користувацький інтерфейс; користувацький досвід; веб-застосунок; Headway; скороченні книжки; саммарі; опитування; глибинне інтерв’ю; юзабіліти тестинг; матриця пріоритетів проблем; гіпотези