Розробка сервісу для фермерського господарства - Гагатко Руслан Іванович (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
Кваліфікаційна робота складається з вступу, трьох розділі поділених на підрозділи, висновку, списку джерел з посилань. Основний зміст роботи викладено на 62 сторінках і містить 22 використаних джерела. У вступі розглядається необхідність веб-сервісів, як для фермерсього господарства, так і вцілому. Описано мету та завдання роботи, а також об'єкт і предмет дослідження. У першому розділі розглядаються основи веб-сайтів та їх використання. Дослідження побудови веб-сервісу для фермерських господарств, зокрема аналіз функціональності та дизайнерських аспекктів веб-сайтів інших фермерських господарств, визначення потреб та очікувань від користувача, а також розглядається та аналізуються сучасні технології та можливості для розробки веб-сервісів. Другий розділ охоплює всі необхідні засоби для реалізації проекту. Розглядаються етапи розробки веб-сайту, які повинні допомогти структурувати всю майбутню роботу, також цей розділ охоплює детальний опис можливостей використаних засобів, а саме мову програмування JavaScript, фреймворк React, Node.js для виконання мережевих застосунків, СУБД MongoDB, та інші допоміжні інструменти, необхідні для реалізації проєкту. Третій розділ містить в собі опис проектування та реалізацію самого веб-сервісу. Описано структуру веб-застосунку із приклади коду, налаштування СУБД MongoDB, тестування сервісу, та прикріпленими результати та візуалізацією веб-застосунку. Пророблений умовний шлях користувача на сайті, та як користувач бачить та використовує розроблений веб-сайт. У висновках підведено результати роботи з полученим досвідом та знаннями.
Development of a service for a farming enterprise
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: Веб-сервіс; фермерське господарство; JavaScript; Node.js; React; MongoDB; база даних; технології