Товарознавчо-експертні дослідження асортименту і якості безалкогольних газованих напоїв та особливості їх митного оформлення - Негря Петро Петрович (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
У роботі представлено класифікацію та проаналізовано компонентний склад безалкогольних газованих напоїв та їх вплив на формування споживних властивостей. Розглянуто напрямки розширення асортименту і підвищення якості та споживних властивостей безалкогольних газованих напоїв, вивчено фактори впливу безалкогольних газованих напоїв на здоров’я людини. Проаналізовано стан ринку безалкогольних газованих напоїв в Україні. Досліджено асортимент та подано товарознавчу характеристику безалкогольних газованих напоїв, що реалізуються у торговельній мережі м. Львова. Проведено експертизу якості обраних зразків безалкогольних газованих напоїв. Розглянуто особливості митного оформлення безалкогольних газованих напоїв.
Commodity and expert research into the range and quality of non-alcoholic carbonated drinks and the features of their customs clearance
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою “Товарознавство та експертиза в митній справі” зі спеціальністю 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023
Keywords: безалкогольні напої; асортимент; якість; споживні властивості