Стиль керівництва та його ефективність - Дудик Наталія Ігорівна (Львівський торговельно-економічний університет., 2025)
У роботі обґрунтовано комплексний підхід до формування стилю керівництва на підприємстві. Розкрито сутність і фактори формування стилю керівництва в менеджменті підприємства. Досліджено стиль керівництва та оцінено його ефективність в менеджменті приватного підприємства “УКРСНАБТОРГГАЛИЧИНА”. Запропоновано напрями удосконалення стилю керівництва в системі менеджменту дослідженого підприємства в умовах військового стану.
Management style and its effectiveness
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою “Менеджмент” зі спеціальності 073 “Менеджмент”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: стиль керівництва; менеджер; лідер; лідерство; авторитарний стиль керівництва; демократичний стиль керівництва; ліберальний стиль керівництва