Застосування спонсорських проєктів як інструментів формування іміджу компанії - Гаськевич Мар'яна Андріївна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У кваліфікаційній роботі розглянуто погляди вітчизняних та зарубіжних науковців щодо особливостей та різновидів спонсорських проєктів їх основних завдань та функцій в комунікаційних стратегіях компаній. Проаналізовано основні різновиди спонсорських проєктів. Узагальнено підходи до вибору сфери застосування спонсорських проєктів. Проаналізовано значення спонсорства та благодійності для формування іміджу компанії. Виявлено основні тенденції застосування спонсорства та благодійності у фармацевтичній сфері. На основі анкетного опитування клієнтів виявлено їх оцінки основних видів спонсорства та благодійності як засобу просування. Розроблено рекомендації щодо застосування спонсорських та благодійних проєктів компаніями фармацевтичного ринку.
Аpplication of sponsorship projects as tools for forming the company's image
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою "Реклама у бізнесі" зі спеціальності 061 "Журналістика". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: спонсорство; благодійність; сфери застосування спонсорства; значення спонсорства у комунікаціях