Інформаційно-комунікаційне забезпечення менеджменту організації та шляхи його покращення - Юрчук Максим Олександрович (Львівський торговельно-економічний університет, 2022)
У роботі розглянуто теоретичні аспекти інформаційно-комунікаційного забезпечення менеджменту в організації. Узагальнено організації електронного документообігу як інструмент управління інформаційно-комунікаційним забезпеченням діяльності підприємства. Проаналізовано інформаційне-комунікаційне забезпечення управлінської діяльності в ТзОВ «ІСТ-ЗАХІД-ЛОГІСТИК». Виявлено проблеми, що знижують ефективність інформаційно-комунікаційного забезпечення діяльності підприємства. Обґрунтовано напрями щодо покращення інформаційно-комунікаційного забезпечення менеджменту у ТзОВ «ІСТ-ЗАХІД-ЛОГІСТИК». Розроблено систему електронного документообігу як інструмент управління інформаційно-комунікаційним забезпеченням діяльності ТзОВ «ІСТ-ЗАХІД-ЛОГІСТИК»
Information and communication support of the organization's management and ways to improve it
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня «магістр» за освітньо-кваліфікаційною програмою «Менеджмент» зі спеціальності 073 «Менеджмент» Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2022
Keywords: інформаційна система; інформаційні технології; інформаційне забезпечення підприємства; управління інформаційним забезпеченням підприємства; електронний документообіг