Міжнародні готельні мережі на ринку України - Мельничук Іванна Олегівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі розглянуто теоретичні та практичні аспекти становлення та розвитку міжнародних готельних мереж у світі та в Україні. Вивчено суть та особливості мережевої організації готельного бізнесу та узагальнено форми управління готельних мереж. Охарактеризовано основні готельні міжнародні бренди, які функціонують на ринку України, та оцінено якість надання готельних послуг. Обгрунтовано проблеми і перспективи корпоратизації вітчизняного готельного господарства та можливості виходу вітчизняних готельних мереж на міжнародний ринок.
International hotel chains on the market of Ukraine
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Готельно-ресторанна справа” зі спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”. Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024
Keywords: готельна мережа; бренд; форма управління; корпоратизація; готельне господарство