Державні послуги у сфері митного контролю об'єктів інтелектуальної власності - Петрига Назар Олегович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У кваліфікаційній роботі розглянуті питання державних послуг у сфері митного контролю об'єктів інтелектуальної власності. Проаналізовано сучасні відомості про державні послуги у сфері митного контролю об'єктів інтелектуальної власності. Розглянуто питання захист об'єктів інтелектуальної власності під час виконання митних формальностей. Проаналізована митна складова в процедурах митного оформлення об’єктів, які містять елементи інтелектуальної власності. Окреслені напрямки вдосконалення захисту прав на об'єкти інтелектуальної власності під час надання державних послуг у сфері митного контролю товарів.
State services in the field of customs control of intellectual property
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня «магістр» за освітньо-професійною програмою «Товарознавство та експертиза в митній справі» зі спеціальності 076 – Підприємництво та торгівля. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: об'єкти інтелектуальної власності; державні послуги; державні функції; митний контроль; правовласник; результативність