Готельно-ресторанний бізнес в Буковелі - Ковалик Вероніка Віталіївна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У роботі розглянуто теоретичні та практичні аспекти розвитку готельноресторанного бізнесу в гірському регіоні на прикладі Буковеля. Зокрема, представлені загальні поняття та специфіка готельно-ресторанного бізнесу, а також фактори, які впливають на його розвиток у гірських курортах. Проаналізовано ринок готельно-ресторанних послуг Буковеля, із акцентом на структуру основних гравців ринку та особливості організації обслуговування туристів. Обговорено новітні тенденції та інновації в обслуговуванні туристів, а також запропоновані стратегії покращення якості послуг і залучення нових гостей. Ключовими аспектами роботи є вивчення специфіки організації готельно-ресторанного бізнесу в умовах гірського регіону, вивчення локальних інновацій та застосування передових технологій для підвищення конкурентоспроможності закладів. Зроблено пропозиції щодо розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Буковелі, що включають інноваційні рішення у сфері обслуговування туристів та впровадження нових стандартів якості
Hotel and Restaurant Business in Bukovel
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Готельно-ресторанна справа” зі спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025
Keywords: готельно-ресторанний бізнес; Буковель; інновації; обслуговування туристів; стратегії розвитку