Розробка комп'ютерної гри за допомогою рушія Unity мовою С# - Троян Максим Євгенович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню процесу розробки комп’ютерних ігор у програмному середовищі Unity. У роботі проаналізовано сучасні ігрові рушії, їхні функціональні можливості, а також проведено порівняння найбільш популярних платформ розробки. Основну увагу приділено практичній реалізації 2D-гри мовою C# у середовищі Unity. Обсяг роботи: − Кількість сторінок: 63 − Кількість рисунків: 5 − Кількість таблиць: 1 − Кількість додатків: 4 − Кількість джерел: 15
Developing a computer game using the Unity engine in C#
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: розробка ігор; ігрові рушії; Unity; геймдизайн; 2D-гра; програмування; комп’ютерні ігри; спеціалізоване середовище