Управлінські рішення як результат професійної діяльності менеджера - Векляк Наталія Михайлівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
Робота присвячена дослідженню процес прийняття управлінських рішень в менеджменті організації. Автором здійснено ґрунтовний аналіз теоретико-методологічних основ приняття управлінських рішень в менеджменті організації, проаналізовано управлінські рішення як результат професійної діяльності менеджера в ТОВ "ЛКФ "СВІТОЧ".Предмет дослідження – процес прийняття управлінських рішень в менеджменті організації Об’єкт дослідження ТОВ "ЛКФ "СВІТОЧ". Метою роботи є обґрунтування основних теоретичних засад, загальних закономірностей процесу розробки управлінських рішень. Досліджено сучасні принципи, напрями професійної діяльності менеджера в ТОВ "ЛКФ "СВІТОЧ". В сучасному світі управлінська праця є дуже важливою. Ефективний менеджмент і організація праці менеджера є ключовими факторами для успішного функціонування організації, особливо важливим є прийняття управлінських рішень Сучасна економічна ситуація в Україні відрізняється тим, що старі управлінські моделі вже не працюють, а сучасні ринкові підходи і методи не завжди можна повністю застосовувати в нинішніх економічних і політичних умовах. Таким чином, керівник обирає раціональні управлінські рішення, які, на його думку, найкраще підходять до конкретної ситуації і є найбільш корисними для досягнення цілей організації. В роботі проаналізовано системи прийняття рішень, Зроблено акцент на особливостях управлінської праці та професійної діяльності менеджера на сучасному етапі
Management Decisions as the Result of Managerial Professional Activity
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент» зі спеціальності 073 “Менеджмент”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: управлінська праця; організація; управлінські рішення; особиста праця менеджера; професійна діяльність менеджера