Природні передумови розвитку сільського, зеленого туризму - Поліщук Марія Максимівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
У роботі визначено сутність сільського та зеленого туризму та описано передмови розвитку сільського та зеленого туризму. Також визначено важливість природних передумов розвитку сільського та зеленого туризму. Проведено аналіз туристичного потенціалу України та розглянуто передумови розвитку сільського, зеленого туризму в Україні. Виконано розгляд популярних місць сільського, зеленого туризму в Україні, охарактеризовано можливості розвитку сільського, зеленого туризму в Україні, а також сформовано передумови розвитку сільського, зеленого туризму в світі
Natural prerequisites for the development of rural, green tourism
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня «бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023
Keywords: туризм; сільський туризм; зелений туризм; організація