Внутрішнє середовище функціонування організації”. - Бідак Марія Василівна (Львівський торговельно-економічний університет., 2025)
У роботі визначено теоретичні основи та методологічні підходи дослідження внутрішнього середовища функціонування організації. Охарактеризовано ТОВ “Хліб-Трейд” як суб’єкт ринку хлібопекарської галузі м. Львова та Львівщини. Проаналізовано рівень розвитку елементів внутрішнього середовища підприємства. Оцінено ступінь впливу факторів зовнішнього середовища на результативність діяльності ТОВ “Хліб-Трейд”. Обґрунтовано напрями удосконалення взаємодії внутрішнього середовища ТОВ “Хліб-Трейд” з зовнішнім середовищем.
Internal environment of the organization's functioning
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою “Менеджмент” зі спеціальності 073 “Менеджмент”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: внутрішнє середовище; зовнішнє середовище; організаційна структура менеджменту; персонал; технологія; цілі; завдання; хлібопекарне підприємство; хлібопекарна галузь.