Процес і технологія менеджменту організації - Лотоцька Ірина Володимирівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У роботі визначено теоретичні засади організації процесу та формування ефективної технології менеджменту. Наведено різноманітні підходи до трактування понять “процес менеджменту”, “технологія менеджменту”. Визначено та описано основні технології менеджменту в управлінні організаційними процесами. Подано організаційно-економічну характеристику об’єкта дослідження. Визначено основні етапи управлінського процесу та їх реалізацію у ТОВ “Медіальт”. Описано особливості реалізації технології менеджменту в ТОВ “Медіальт”. аведено шляхи забезпечення ефективного процесу та технології менеджменту. Названо шляхи удосконалення процесу менеджменту в ТОВ Медіальт”. Описано сучасні технології менеджменту та можливість їх впровадження в досліджуваному товаристві.
Process and technology of organization management
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою “Менеджмент” зі спеціальності 073 “Менеджмент”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: процес менеджменту; технологія менеджменту; управління; етапи процесу; управлінський процес