Інноваційний розвиток ринку туристичних послуг Львівської області - Байдак Олександр Вікторович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Досліджено інноваційного розвиток туризму, аналіз його основних видів і глобальних тенденцій у сфері туристичних послуг, розглянуто концепцію інновацій у туризмі, їх вплив на конкурентоспроможність туристичних підприємств та територій. Практична частина містить аналіз сучасного стану ринку туристичних послуг Львівської області, зокрема структури та рівня розвитку галузі. Окрему увагу приділено інноваційним аспектам гастрономічного туризму та формуванню ресторанних брендів, а також оцінці туристично-рекреаційних ресурсів Львівщини у контексті сталого розвитку. Запропоновано стратегічні напрями впровадження інноваційних рішень, зокрема розвиток віртуального туризму та цифрових технологій.
Innovative Development of the Tourism Services Market in Lviv Region
Кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Туризм” зі спеціальності 242 “Туризм і рекреація”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: інноваційний розвиток; туристичні послуги; віртуальний туризм; Львівська область; сталий туризм