Удосконалення програми промоції для підприємства на ринку послуг - Помірко Юлія Романівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі визначено сутність та види маркетингової промоції, досліджено діджитал інструменти промоції, розглянуто продакт-плейсмент, проведено аналіз ринку банківських послуг України, проаналізовано діяльність АТ КБ «ПриватБанк», зроблено аналіз маркетингової і рекламної діяльності АТ КБ «ПриватБанк», проведено опитування рекламних компаній банку, розроблено пропозиції щодо подальшого удосконалення маркетингу та системи промоції АТ КБ «ПриватБанк».
Improvement of the promotion program for еntеrрrіsе in the services market
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня «магістр» за освітньо-професійною програмою «Маркетинг» зі спеціальності «Маркетинг». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024
Keywords: комунікації; банківські послуги; реклама; програма промоції; соціальні мережі.