Розробка маркетингового плану для просування товарів підприємства - Репетило Юрій Олегович (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі визначено сутність маркетингового планування; розглянуто маркетингові стратегії просування товару на ринок; вивчено просування компанії за допомогою Google Ads та SEO; досліджено тенденції ринку друкарських фарб в світі; проведено аналіз діяльності ТОВ «Флексорес»; надано оцінку маркетингової діяльності ТОВ «Флексорес»; здійснено експертну оцінку системи маркетингу на ТОВ «Флексорес»; проаналізовано ринкову ситуацію та розроблено стратегічний план для ТОВ «Флексорес»; розроблено маркетингові стратегії та план їх реалізації для ТОВ «Флексорес».
Development of a marketing plan for the promotion of the company's goods
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня «магістр» за освітньо-професійною програмою «Маркетинг» зі спеціальності «Маркетинг». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024
Keywords: організація маркетингу; маркетингове планування; стратегія маркетингу; просування товарів; комплекс маркетингу