Проблеми та перспективи розвитку релігійного туризму в Україні - Нанівська Людмила-Анастасія Андріївна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У кваліфікаційній роботі розглядаються проблеми розвитку релігійного та паломницького туризму в Україні. Визначено сутність релігійного туризму, його роль та значення за сучасних умов розвитку глобального ринку туристичних послуг, проаналізовано стан та головні проблеми розвитку релігійного туризму в Україні, зокрема за умов пандемії та повномасштабної війни. Визначено перспективи розвитку релігійного туризму в Україні.
Problems and prospects of the religious tourism development in Ukraine
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня «бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: туризм; релігійний туризм; паломництво; паломницький туризм; Україна