Модель регіональної інвестиційної політики когерентного розвитку регіону. Урбаністика і бізнес-адміністрування: когерентний розвиток в умовах діджиталізованої економіки - Бойко Руслан Володимирович (ПРИВАТНА НАУКОВА УСТАНОВА УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ІНСТИТУТ ОСВІТНЬОГО КОНСАЛТИНГУ, 2025)
У дослідженні актуалізовано проблематику вдосконалення регіональної інвестиційної політики, орієнтованої на забезпечення когерентного соціальноекономічного розвитку регіону та його територій. Метою дослідження визначено обґрунтування положень моделі регіональної інвестиційної політики забезпечення когерентного регіонального розвитку. Вказано на головні вади застосовуваної у регіоні (на прикладі Львівської області) інвестиційної політики. Визначено стратегічні вектори удосконалення регіональної інвестиційної політики, зокрема в умовах повномасштабної війни. Визначено шляхи та вказано на напрями і засоби удосконалення інституціонального забезпечення регіональної інвестиційної політики в умовах воєнної економіки та повоєнної відбудови регіональної соціально-економічної системи. Розроблено модель трирівневої декомпозиції інструментарію регіональної політики удосконалення системи інституціонального забезпечення інвестиційної політики Львівської області в умовах екзистенційних викликів і загроз.
Model of regional investment policy for coherent development of the region. Urban planning and business administration: coherent development in a digitalized economy
Урбаністика і бізнес-адміністрування: когерентний розвиток в умовах діджиталізованої економіки: колективна монографія. Львів: Видавець ФОП Кошовий Б.-П.О., 2025. 161 с.
Keywords: когерентний розвиток; інвестиційна політика; інвестиції; регіональний розвиток; війна; екзистенційні виклики.