Технологія ухвалення управлінських рішень в менеджменті організації. - Гаврищишин Ірина Богданівна (Львівський торговельно-економічний університет., 2024)
У роботі розкрито теоретико-методологічні засади ухвалення управлінських рішень які сприяють оптимальному функціонуванню та розвитку організації. Висвітлено сутність технології ухвалення управлінських рішень в менеджменті організації, проаналізовано фактори їх формування. Досліджено складові технології ухвалення управлінських рішень організації ТОВ “РС ПЛЮС ”, механізм і фактори управління. Запропоновано шляхи удосконалення ухвалення управлінських рішень організації ТОВ “РС ПЛЮC”.
Technology of management decision-making in organization management.
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою “Менеджмент” зі спеціальності 073 “Менеджмент”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: управління; ухвалення рішень; технологія; менеджмент; організація. ABST