Товарознавчі дослідження споживних властивостей, асортименту та якості йогуртів - Гермак Ярослав Михайлович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У роботі розглянуто споживні властивості йогуртів і фактори, які формують їх споживні властивості, сучасні напрями поліпшення їх якості, а також шляхи розширення та вдосконалення асортименту. Проаналізовано сучасний стан ринку молочних продуктів і зокрема йогуртів, досліджено асортимент, споживні властивості та визначено рівень якості дослідних зразків йогуртів, які реалізуються у торговельній мережі м. Львова, супермаркет «Арсен». Обґрунтовано доцільність виробництва нових видів йогуртів з акцентом на смакові якості та натуральність продукції, що виробляється.
Commodity studies of consumption properties, range and quality of yogurts
Кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Товарознавство та комерційна діяльність» за спеціальністю «Підприємництво торгівля та біржова діяльність». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів, 2025 р.
Keywords: молоко; йогурт; закваска; ферменти; пробіотики; наповнювачі; ринок; асортимент; споживні властивості; якість