Проблеми та перспективи розвитку гастрономічного туризму у світі та в Україні - Caвcюк Coфiя Микoлaївнa (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У кваліфікаційній роботі розглядається сутність, історія та різноманітні аспекти гастрономічного туризму, досліджуються його прояви у всесвітньому та українському контексті. Аналізується поточний стан розвитку гастрономічного туризму по всьому світу та в Україні. Крім того, визначаються напрямки формування глобальної еволюції гастрономічного туризму, а також вказуються передумови та потенційні шляхи його розвитку, зокрема в контексті України.
Challenges and Prospects of Food Tourism Development in the World and in Ukraine
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня «бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: туризм; гастрономічний туризм; кулінарний тур; кулінарний досвід; світова кухня