Проблеми сталого розвитку медичного й оздоровчого туризму в Україні - Мельник Марта Олександрівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню проблем сталого розвитку медичного та оздоровчого туризму в Україні. Розглядаються теоретичні аспекти цієї теми, зокрема поняття та особливості медичного та оздоровчого туризму, основні принципи сталого розвитку туризму та міжнародний досвід у цій сфері. Проаналізовано сучасний стан медичного та оздоровчого туризму в Україні, вивчено екологічні, соціальні та економічні виклики, а також роль державної політики у забезпеченні сталості цієї галузі. Розроблено практичні рекомендації щодо підвищення сталості медичного та оздоровчого туризму в Україні, зокрема через запровадження інноваційних технологій та визначення стратегічних напрямів розвитку.
Problems of Sustainable Development of Medical and Health Tourism in Ukraine
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Медичний та оздоровчий туризм» зі спеціальності 242 «Туризм і рекреація». Львів: Львівський торговельно-економічний університет, 2025.
Keywords: туризм; медичний туризм; оздоровчий туризм; сталий розвиток туризму