Розробка онлайн-сервісу для підвищення продуктивності роботи - Габай Віталій Анатолійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра: 71 сторінка, 52 рисунків, 4 таблиці, 5 додатків, 25 джерел. Бакалаврська кваліфікаційна робота присвячена розробці онлайн-сервісу для підвищення продуктивності роботи користувачів шляхом реалізації функціоналу планування завдань, застосування технік тайм-менеджменту (зокрема методу Pomodoro), аналітики активності та візуалізації результатів. Основна мета роботи — створення зручного інструменту для організації робочого процесу, який сприяє зниженню рівня прокрастинації та підвищенню концентрації. У роботі представлено аналіз існуючих рішень, обґрунтовано вибір технологій, описано архітектуру системи, структуру бази даних (MySQL), а також реалізовано REST API та створено візуальні інтерфейси користувача. Розроблений сервіс протестовано та оцінено на основі моделі умовного користувача.
Development of an online service to increase work productivity
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: продуктивність; тайм-менеджмент; pomodoro; онлайн-сервіс; веб-розробка; rest api; mysql; візуалізація