Інтернет-маркетинг готелю - Цибульський Сергій Вікторович (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню теоретичних підходів до формування системи Інтернет-маркетингу в готелі. У першому розділі розглянуто сутність та переваги Інтернет-маркетингу, інструменти та стратегію Інтернет-маркетингу готелю, а також роль реклами як головного інструменту маркетингової діяльності готелю в Інтернеті. Другий розділ присвячений аналізу маркетингової діяльності СГК «Дніпро-Бескид» у мережі Інтернет. У ньому розглянута загальна характеристика господарської діяльності готелю, інструменти маркетингової діяльності та проведений аналіз маркетингової стратегії у Інтернеті. У третьому розділі роботи розглянуті шляхи підвищення ефективності Інтернет-маркетингу СГК «Дніпро-Бескид», що дозволить розробити рекомендації для покращення маркетингової стратегії готелю в Інтернеті. Результати дослідження можуть бути корисними для підприємств готельного бізнесу, що прагнуть оптимізувати свою маркетингову стратегію в Інтернеті.
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Львів: Львівський торговельно-економічний університет, 2024.
Keywords: готель; готельний бізнес; маркетинг; Інтернет; Інтернет-маркетинг