Розвиток кавового туризму у Львові - Семенець Анна Ігорівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
Практична цінність кваліфікаційної роботи полягає у досліджені історичних, економічних та культурних аспектів розвитку кавової культури у місті. Робота аналізує походження кави у Львові, історію та вплив історичних кав'ярень на соціальне життя. Сучасний стан кавової культури розглянуто через призму кав'ярень, фестивалів та кавових турів, які приваблюють туристів. Економічний аспект охоплює вплив кавового туризму на місцеву економіку, аналіз туристичних потоків і витрат відвідувачів. Вивчено маркетингові стратегії залучення туристів через рекламу, співпрацю з агентствами та використання соціальних мереж. Оцінено соціально-культурний вплив кавового туризму на життя міста. Робота містить статистичні дані про кав'ярні та туристичні потоки, а також оцінку якості туристичних послуг. На основі дослідження зроблено висновки та рекомендації для подальшого розвитку кавового туризму у Львові
Development of coffee tourism in Lviv
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2022
Keywords: кавовий туризм; історія кави; кав'ярні; фестивалі; маркетингові стратегії; туристичні потоки; соціально-культурний вплив; порівняльний аналіз; туристичні послуги