Графічний дизайн у готельно-ресторанному бізнесі - Паращишин Анастасія Андріївна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У даній кваліфікаційній роботі розглянуто важливість та вплив графічного дизайну на готельно-ресторанні підприємства. Проаналізовано роль графічного дизайну у створенні позитивного іміджу та привабливості для клієнтів. Досліджено принципи використання графічного дизайну для покращення іміджу готелів та ресторанів. Обґрунтовано новітні технології використання графічного дизайну в сфері готельно-ресторанного бізнесу. Розглянуто приклади успішного впровадження графічного дизайну у відомих міжнародних та українських готелях і ресторанах. Визначено основні тенденції та перспективи розвитку графічного дизайну в контексті зростаючої конкуренції на ринку готельно-ресторанних послуг. Проаналізовано також вплив цифрових технологій та соціальних медіа на розвиток графічного дизайну у цій сфері гостинності. Зроблено висновки щодо необхідності інтеграції сучасних дизайнерських рішень для підтримання конкурентоспроможності підприємств.
Graphic design in the hotel and restaurant business
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня «бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: графічний дизайн; готельно-ресторанний бізнес; фірмовий стиль; логотип