Соціально-психологічні аспекти мотивації працівників організації - Лагода Ірина Богданівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі розглянуто теоретичні засади формування системи мотивації персоналу та її соціально-психологічні аспекти. Узагальнено суть мотиваційного процесу на підприємстві, рівень задоволеності працівників діючою системою мотивації та виявлено їх трудові мотиви. Проаналізовано та оцінено систему мотивації ТОВ «УК «Еко-Дім». Виявлено недосконалість діючої системи мотивації та обґрунтовано необхідність її вдосконалення. Розроблено шляхи по вдосконаленню системи мотивації в ТОВ «УК «Еко-Дім».
Socio-psychological aspects of motivation of employees of the organization
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Менеджмент» спеціальності 073 «Менеджмент». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: мотивація; соціально-психологічні аспекти; ефективність; працівники; готельна та ресторанна індустрія; матеріальна мотивація; нематеріальна мотивації